20/1/15

LA INAUGURACIÓ DEL POSTGRAU 2015


El passat 9 de gener es va inaugurar una nova edició del postgrau. Es va tractar d'una inauguració molt emotiva per diferents motius. Un d'ells va ser la narració d'en José Luis Montoya sobre la seva experiència personal de viure en un centre. Ens va posar a tots la pell de gallina. Crec que tots vam entendre, més que amb qualsevol teoria, de què parlem quan parlem d'algú resilient.


Abans d'en José, van parlar la Pia Ferrer, la Carme Buisan i l'Ana Avellaneda, aquesta última directora i ànima mater del postgrau. I va tancar la sessió la doctora Anna Novella, amb una  interessantíssima ponència sobre les claus de la participació dels infants.


Un altre dels moments emotius per nosaltres va ser quan una representació dels alumnes del postgrau de l'any anterior van donar la benvinguda als alumnes de la nova edició. Això ens va refermar encara més en un dels nostres objectius al plantejar el postgrau: la idea de crear una xarxa, una comunitat, entre alumnes i professors, en la qual els vincles tenen tanta importància com els aprenentatges. 


No hay comentarios:

Publicar un comentario