1/7/15

EINES PER A LA PRÀCTICA EDUCATIVA
Comprendre la pròpia situació esdevé tot un repte per molts dels nois i noies que viuen en un centre del sistema de protecció. Són molts els recursos educatius que poden contribuir i que s’estan emprant per part dels professionals que els hi acompanyen en aquesta elaboració. 
La Sònia Cabré, en realitzar el seu treball final de postgrau ha volgut documentar un d’aquests recursos, El meu llibre del present. El seu treball té dos documents independents; per una banda, ha  creat un llibre pels nens/es, que és una base que els i les professionals poden adaptar a cada situació. L’altre document és una Guia pels professionals dels centres del sistema de protecció, amb pautes per a la utilització, que segur facilitaran la implantació i l’avaluació.  Podeu accedir mitjançant aquest link:


http://diposit.ub.edu/dspace/browse?type=author&value=Cabr%C3%A9+Rovira%2C+S%C3%B2nia

Confiem que aquest material sigui d’utilitat pels professionals que s’animin a fer-ho servir com a punt de partida per continuar construint. I que El meu llibre del present esdevingui una veritable suport per ajudar els i les adolescents a comprendre la situació que està vivint, com a condició necessària per promoure processos vitals resilients.   

Elisabet Herrera

No hay comentarios:

Publicar un comentario